Tualim.net

Tualim.net (http://www.tualim.net/)
-   Belirli Günler ve Haftalar Genel Bilgi (http://www.tualim.net/belirli-gunler-ve-haftalar-genel-bilgi/)
-   -   Mimarlık Haftası 2011 (http://www.tualim.net/belirli-gunler-ve-haftalar-genel-bilgi/4096-mimarlik-haftasi-2011-a.html)

Renklerin Dansı 22.09.11 19:54

Mimarlık Haftası 2011
 
Mimarlık Haftası 2011


Şubemiz Tarafından Her Yıl Düzenlenen Mimarlık Haftası Bu Yıl 03-09 Ekim 2011 Tarihleri Arasında "İnsan Hakkı Olarak Mimarlık" Temasıyla Kutlanacak.

Her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü Dünya Mimarlık Günü olarak kutlanmaktadır. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, bu pazartesiyi izleyen hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. 2006 yılından beri düzenlenen etkinlikler gelenekselleşerek devam etmiş olup, 2011 yılında da Düzenleme Komitesi yoğun bir etkinlik programı hazırlamaktadır. Hafta boyunca gerçekleşecek etkinliklerle mimar-öğrenci kentli ilişkisinin yoğun olarak yaşandığı bir ortam sunulması amaçlanmaktadır. Aktivite merkezi olarak seçilen Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde atölye çalışmaları, yapılan çalışmaların sergi ve sunumları ile çeşitli söyleşiler gerçekleştirilecektir. Aktivite merkezi dışında mimarlığın kentli ile buluşmasını sağlamak amacıyla kent ve yapı gezileri düzenlenecek, Metro İstasyonları, Kordon gibi kentin odak noktalarında sergiler ve çeşitli etkinlikler yapılacaktır. Halkı bilgilendirmek ve mimarlığa olan duyarlılığını artırmak için Alsancak-Dominik Caddesi'nde hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Bu yıl gerçekleşecek etkinlikler UIA tarafından Dünya Mimarlık günü teması olarak belirlenen "İnsan Hakkı Olarak Mimarlık" temasıyla gerçekleşecektir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.