Tualim.net

Tualim.net (http://www.tualim.net/)
-   Belirli Günler ve Haftalar Konulu Kompozisyonlar (http://www.tualim.net/belirli-gunler-ve-haftalar-konulu-kompozisyonlar/)
-   -   Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası Konulu Kompozisyon - Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haft (http://www.tualim.net/belirli-gunler-ve-haftalar-konulu-kompozisyonlar/6139-saglik-ve-sosyal-guvenlik-haftasi-konulu-kompozisyon-saglik-ve-sosyal-guvenlik-haft.html)

Belirli Gunler 23.03.12 03:22

Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası Konulu Kompozisyon - Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haft
 
Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası Konulu Kompozisyon - Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası ile İlgili Kompozisyon - 7 - 13 Nisan Sağlık ve Sosyal Güvenlik Haftası Kompozisyon Örneği

Sağlık, canlının beden ve ruh durumunun iyi olması, hasta olmamasıdır. Organizmanın doğal işlevlerini yerine getirebilmesi ve yaşamını refah içinde sürdürmesidir. Yalnızca bedenen değil, ruhen de iyi olma durumudur.

Günümüzde birçok ülkede sağlık koşulları kolay ulaşılabilir hale getirilmeye ve iyileştirilmeye çalışılmaktadır. İmkanları olmayan ülke ve insanlar için sosyal yardım kurumları çalışmalar yapmakta, bağışlar ile hizmet devamlılığı sağlanmaktadır. Bu örgütlerden en bilineni Dünya Sağlık Örgütü (WHO) dür.

Hastane, poliklinik, sağlık ocağı, gezici birimler, tıp merkezleri, dispanserler sağlık hizmeti verenhttp://www.tualim.net/images/nkt.jpgkurum ve kuruluşlardır. İnsan vücudu birçok ayrı dal tarafından incelendiği için sağlık alanında uzmanlaşma söz konusudur.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:56.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.