Tualim.net

Tualim.net (http://www.tualim.net/)
-   Belirli Günler ve Haftalar Konulu Konuşma Metni (http://www.tualim.net/belirli-gunler-ve-haftalar-konulu-konusma-metni/)
-   -   Hemşireler Günü Konulu Konuşma Metni - Hemşireler Günü ile İlgili Konuşma Metni (http://www.tualim.net/belirli-gunler-ve-haftalar-konulu-konusma-metni/3396-hemsireler-gunu-konulu-konusma-metni-hemsireler-gunu-ile-ilgili-konusma-metni.html)

Belirli Gunler 14.11.10 21:41

Hemşireler Günü Konulu Konuşma Metni - Hemşireler Günü ile İlgili Konuşma Metni
 
Hemşireler Günü Konulu Konuşma Metni - Hemşireler Günü ile İlgili Konuşma Metni - Hemşireler Günü Konuşma - Hemşireler Günü


Hemşireler Günü Konuşma Metni

Hemşirelik; tarihi çok eskilere dayanan, temelinde insan sevgisi, şefkat, bilgi ve beceri ile yoğrulmuş kutsal bir meslektir. Bu kutsal meslek geçmişten günümüze tıp biliminin de ilerlemesi ile çok önemli aşamalar kaydetmiş sağlık sistemlerinin vazgeçilmez bir unsuru haline gelmiştir.

Hemşirelerimiz gerek koruyucu sağlık hizmetlerinde gerekse tedavi edici sağlık hizmetlerinde çok önemli görevler üstlenmektedir. Ülkemizin her köşesinde, köylerde ve kentlerde, kimi zaman zor şartlar altında, vazifelerini özveriyle gerçekleştirerek halkımızın sağlığına hizmet etmektedir.

Sağlık Hizmeti bir ekip hizmetidir. Hemşirelerimiz güç çalışma şartlarına rağmen ortaya koydukları disiplinli, özverili, sabırlı, hoşgörülü, şefkatli tutumları ile sağlıklı insan ve sağlıklı toplum oluşumunda sağlık ekibinin temel taşlarından olmuştur.

Dünyada ve ülkemizde nesillerin devamı için büyük önem arz eden sağlık hizmetlerinin sağlanması ve gelişmesi için hemşirelerimiz, sorumluluk bilinciyle vazifelerini en iyi şekilde yerine getirilmektedir. Bu bağlamda özveriyle hizmet veren bütün meslek mensuplarına teşekkürlerimi sunar, 12 Mayıs Hemşireler Gününü kutlayarak, meslek hayatlarında başarılar dilerim.

Not: İnternetten alıntıdır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.