Tualim.net

Tualim.net (http://www.tualim.net/)
-   Belirli Günler ve Haftalar Konulu Konuşma Metni (http://www.tualim.net/belirli-gunler-ve-haftalar-konulu-konusma-metni/)
-   -   1 Mayıs İşçi Bayramı Konulu Konuşma Metni - İşçi Bayramı Konuşma Metni Örneği (http://www.tualim.net/belirli-gunler-ve-haftalar-konulu-konusma-metni/7434-1-mayis-isci-bayrami-konulu-konusma-metni-isci-bayrami-konusma-metni-ornegi.html)

Belirli Gunler 01.05.13 12:50

1 Mayıs İşçi Bayramı Konulu Konuşma Metni - İşçi Bayramı Konuşma Metni Örneği
 
1 Mayıs İşçi Bayramı Konulu Konuşma Metni - İşçi Bayramı Konuşma Metni Örneği

Saygı Duruşu ve istiklal Marşı ile başlayan program da açılış konuşması yapan Belediye-İş Sendikası üyesi .......... ......... , ekonomik kriz nedeniyle emekçilerin zor günler yaşadığını ve yüz binlerce işçinin işlerinden olduğunu belirterek, “ 1 Mayıs’ı işsizliğin ve işten çıkarmaların ışığında kutlamanın burukluğunu yaşıyoruz “ dedi. ...........’ın ardından konuşan ............... Belediye Başkan Vekili ........... ............ ise 1 Mayıs’ı ikinci kez yasal bir bayramhttp://www.tualim.net/images/nkt.jpgolarak resmi statüde kutlandığına dikkati çekerek, “ Tüm emekçilerin, işçilerimizin ve çalışanlarımızın emek ve dayanışma gününü kutluyorum. ........................’ndaki kutlamalar her yönüyle tümhttp://www.tualim.net/images/nkt.jpgbeldelere ve bölgelere örnek bir kutlama teşkil ediyor “ dedi. Konuşmaların ardından davul zurna eşliğinde hayal çeken işçi ve memurlar 1 Mayıs’ı coşku içinde kutladı. Son olarak sahne alan müzik grupları söyledikleri birbirinden güzel şarkı ve türkülerle işçi ve memurları coşturdu.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.