Tualim.net

Tualim.net (http://www.tualim.net/)
-   Gravür Sanatı (http://www.tualim.net/gravur-sanati/)
-   -   Esra Meral Demircan Biyografisi - Esra Meral Demircan Hayatı - Esra Meral Demircan (http://www.tualim.net/gravur-sanati/4807-esra-meral-demircan-biyografisi-esra-meral-demircan-hayati-esra-meral-demircan.html)

Gökkuşağı 26.12.11 22:07

Esra Meral Demircan Biyografisi - Esra Meral Demircan Hayatı - Esra Meral Demircan
 
Esra Meral Demircan Biyografisi - Esra Meral Demircan Hayatı - Esra Meral Demircan Kimdir - Baskı Resim Gravür Sanatçısı Esra Meral Demircan Biyografisi

Esra Meral Demircan 1975 yılında Erzurum’da doğdu. 1997 yılında Kocaeli Üniversitesi, Kimya Bölümü’nden mezun oldu. 1999 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Resim Bölümü’nü kazandı ve 2003 yılında mezun oldu. Uygulamalı Atölye olarak Gravür’ü seçen sanatçı burada Özgün Baskı Resim çalışmalarına da ağırlık verdi. 2003-2004 yılları arasında İstanbul’da G-Art Galeri’sinde Sanat Danışmanlığı yaptı. 2007 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Resim Bölümü’nden ‘Barok Dönem Ölüdoğa Resminde Kullanılan Nesneler ve Kendi Çalışmalarıma Yansımaları’ başlıklı Yüksek Lisans tezini tamamlayarak mezunhttp://www.tualim.net/images/nkt.jpgoldu. 2005- 2007 yılları arasında Doğuş Üniversitesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Resim Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak çalıştı. Yine bu yıllarda Uluslararası bir konferansa katıldı.

Bazı eserleri özel koleksiyonlarda yer alan sanatçı Yut içi ve Yurt dışı olmak üzere çok sayıda karmahttp://www.tualim.net/images/nkt.jpgsergiye katıldı. 4 kişisel sergi açmış olan sanatçı halen çalışmalarını İstanbul’da sürdürmektedir.

Kaynak: İnternetten alıntıdır.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:25.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.