Tualim.net

Tualim.net (http://www.tualim.net/)
-   Güncel Kültür ve Sanat Haberleri (http://www.tualim.net/guncel-kultur-ve-sanat-haberleri/)
-   -   Cumhuriyet Korosu 2. Kez Toplanıyor (http://www.tualim.net/guncel-kultur-ve-sanat-haberleri/1505-cumhuriyet-korosu-2-kez-toplaniyor.html)

Tualim 07.10.09 13:14

Cumhuriyet Korosu 2. Kez Toplanıyor
 
Cumhuriyet Korosu 2. Kez Toplanıyor


Cumhuriyetin 86. Yılı, Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Vakfı (Tobav) Öncülüğünde, 2. Kez Düzenlenecek, "Cumhuriyetin Temeli Kültürdür" Konseri ile 25 Ekim Pazar Günü Saat 12.00'de Anıtpark'ta Kutlanacak.
Cumhuriyetin 86. yılı, Devlet Tiyatroları Opera ve Balesi Vakfı (TOBAV) öncülüğünde, 2. kez düzenlenecek, "Cumhuriyetin Temeli Kültürdür" konseri ile 25 Ekim Pazar günü saat 12.00'de Anıtpark'ta kutlanacak. TOBAV, Cumhuriyet Korosu'nu ikinci kez topluyor. TOBAV, geçen yıl Atatürk'ün kültürle ilgili görüşlerinden hareketle, ilk kez, "Cumhuriyetin Temeli Kültürdür" teması altında 85. yıl Cumhuriyet Korosu Konseri düzenlenmişti. Ankara ve ülke çapındaki 52 korodan 4 bine yakın koristin katılımıyla düzenlenen konserin ikincisinde TOBAV, bu kez 10 bin kişilik dev bir koroyu hedefliyor.





Cumhuriyetin 86. Yıl Kutlamaları çerçevesinde, 25 Ekim Pazar günü saat 12.00'de Anıtpark'ta düzenlenecek olan "Cumhuriyetin Temeli Kültürdür" korolar konserinin ikincisinde 10 bin kişinin aynı anda Atatürk ve vatan marşlarını seslendirmesi planlanıyor.
Gönüllü korolar, gönüllü bandolar, sivil toplum kuruluşları ve halkın katılımı ile gerçekleştirilmesi düşünülen "Cumhuriyetin Temeli Kültürdür-86. Yıl Cumhuriyet Korosu Konseri"ne katkı verecek korolar, bandolar, sivil toplum kuruluşları ve 15 marştan oluşan repertuar ise, daha sonra duyurulacak. (ANKA)


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.