Tualim.net

Tualim.net (http://www.tualim.net/)
-   Güncel Kültür ve Sanat Haberleri (http://www.tualim.net/guncel-kultur-ve-sanat-haberleri/)
-   -   Yılın En İyi'leri Malatya'da! (http://www.tualim.net/guncel-kultur-ve-sanat-haberleri/4350-yilin-en-iyileri-malatyada.html)

Renklerin Dansı 01.11.11 02:03

Yılın En İyi'leri Malatya'da!
 
Yılın En İyi'leri Malatya'da!


2.Malatya Uluslararası Film Festivali sinemaseverlerden tam not alıcak.


Malatya Valisi Doç.Dr.M.Ulvi Saran'ın himayelerinde;Malatya Valiliği ve Malatya Kayısı Araştırma Geliştirme ve Tanıtma Vakfıdesteği ile Dünya Kitle İletişimi Araştırma Vakfı tarafından organize edilen 2.MalatyaUluslararası Film Festivali bu sene dünya festivallerinde gösterimi yapılanve sinemaseverlerden tam not alan filmleri "Panorama"başlığı altında gösterime sunacak.

Bu sene "Göç" teması ile sanatseverlerinkarşısına çıkan festival; Cannes, Venedik,Berlin gibi dünya sinemasına yönveren festivallerde gösterimi yapılan ve ödül alan filmler Malatyalıizleyiciler ile buluşacak.

Aralarında 2011 Cannes Film Festivali'nde "Enİyi Film" ödülünü Nuri Bilge Ceylan ile paylaşan DardenneKardeşler'in Bisikletli Çocuk , 2011 Berlin FilmFestivali'nde "En iyi Film" ödülünü alan İran Filmi"Bir Ayrılık", 2011 Toronto Film Festivali'ndeHalkın Seçimi Ödülü'nü alan "Peki Şimdi Nereye" , 2010San Sebastien Film Festivali'nde En iyi Film ödülünü alan"Serseriler" filmleri olan 14 film "Panorama"başlığı altında gösterilecek...


Haberler.Com


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.