Tualim.net

Tualim.net (http://www.tualim.net/)
-   Tiyatrolar, Tiyatro Oyunları (Skeçler ve Piyesler) (http://www.tualim.net/tiyatrolar-tiyatro-oyunlari-skecler-ve-piyesler/)
-   -   Sihirli Pastalar - Çocuk Oyunu (http://www.tualim.net/tiyatrolar-tiyatro-oyunlari-skecler-ve-piyesler/2828-sihirli-pastalar-cocuk-oyunu.html)

TUAL 03.10.10 01:55

Sihirli Pastalar - Çocuk Oyunu
 
Sihirli Pastalar - Çocuk Oyunu






Funda ÖZDEMİROĞLU ve Aydan GÜNDÜZ’ün yazdığı, Binnur ŞERBETÇİOĞLU’nun yönettiği “SİHİRLİ PASTALAR” adlı çocuk oyunu 01 Ekim 2010 dan itibaren her Cumartesi saat 11:00 de ve her Çarşamba 14:00 de Bahariye de Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda seyircilerini bekliyor..

“ Bir varmış bir yokmuş, güzeller güzeli prensesin yaşadığı bir “Pamuk Saray” varmış. Prensesin Kral babası ülkesini çok iyi yönetirmiş, çok da iyi niyetliymiş. Herkesi ama herkesi çok severmiş. Herkes de Kralını... Ama Kral bir kişiye daha çok değer verip, daha fazla sevip, daha fazla güvenmiş... O da yağcı ve çıkarcı veziriymiş. Üstelik güzeller güzeli prensesi, yani biricik kızını bu vezir ile evlendirmeye karar vermiş.

Ama saraya bir gün “SİHİRLİ PASTALAR”ıyla “Rüzgar” gelmiş. Ve...”

SİHİRLİ PASTALAR
“Çocuk Oyunu”


YAZAN: FUNDA ÖZDEMİROĞLU-AYDAN GÜNDÜZ
YÖNETEN: BİNNUR ŞERBETÇİOĞLU
MÜZİK: GİRAY UYAR
DEKOR-KOSTÜM: ÇOCUK TİYATROSU BİRİMİ
IŞIK- EFEKT UYGULAMA: GİRAY UYAR-KEREM KAYA

OYUNCU KADROMUZ
Ali Rıza Kara- Burcu Hanağasıoğlu- Burcu Kıratlı- Dila Göklü- Dilara Aksüyek- Fırat Sobutay- Gizem İnceoğlu- Gökhan Alkan- İpek Sindelışık- İzzet Başlak- Kerem Kaya- Mehmet Baran Erdoğan- Merih Özel- Tuba Kalyoncu- Tutku Sicimali- Ali Yiğit San-Hazal Kalfa

MÜJDAT GEZEN TİYATROSU
ALTIYOL-BAHARİYE/KADIKÖY
GİŞE TEL: (0216) 449 59 52-53/(0216) 450 0341-42


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:52.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.