Tualim.net

Tualim.net (http://www.tualim.net/)
-   Türk Ressamların Biyografisi ( Hayatı ) (http://www.tualim.net/turk-ressamlarin-biyografisi-hayati/)
-   -   Ayten Köse Biyografisi - Ayten Köse Hayatı - Ayten Köse Kimdir - Ressam Ayten Köse (http://www.tualim.net/turk-ressamlarin-biyografisi-hayati/4814-ayten-kose-biyografisi-ayten-kose-hayati-ayten-kose-kimdir-ressam-ayten-kose.html)

Gökkuşağı 26.12.11 23:50

Ayten Köse Biyografisi - Ayten Köse Hayatı - Ayten Köse Kimdir - Ressam Ayten Köse
 
Ayten Köse Biyografisi - Ayten Köse Hayatı - Ayten Köse Kimdir - Ressam Ayten Köse Biyografisi

Mardin’de doğdum. 1976 Yılında İzmir Buca Eğitim Enstitüsü’nü bitirdim. 1987 de İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Resim Ana sanat Dalında desen sınavını ikincilikle kazanarak, Lisans tamamlama programına katıldım. 20 yıl M.E. B. Orta öğrenim kurumlarında Sanat eğitimciliği yaptım. İzmir A.Ü.TÖMER’de; İngilizce dersleri alıp resim dersleri verdim. Duvar resimlemeleri yaptım. Uçurtma Çocuk, İzmir Güzel Sanatlar Merkezi gibi özel eğitim kurumlarında da sanat eğitimciliğimihttp://www.tualim.net/images/nkt.jpgsürdürdüm. 2002 Yılında “AYTEN KÖSE-ŞİİRLİ RESİMLER” adlı albümüm yayımlandı. Bir Dönem Batı Radyo’da “GÖRSELDEN SÖZELE” adlıhttp://www.tualim.net/images/nkt.jpgprogramı sundum. GESAM ve İ.S.B.D üyesiyim. Resimlerimin yanı sıra birçok karikatürüm de albümlerde yer aldı.

50'nin üzerinde kişisel sanat etkinliğinde bulundum. Sanat organizasyonları yaptım. Bir o kadar da karma sanat ekinliğine katıldım.

Çalışmalarımı İzmir’de bulunan kendi atölyemde sürdürüyorum.

Kaynak: Ressamın Resmi Sitesi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.