Tualim.net

Tualim.net (http://www.tualim.net/)
-   Yabancı Ressamların Biyografisi ( Hayatı ) (http://www.tualim.net/yabanci-ressamlarin-biyografisi-hayati/)
-   -   Leonard Bahr Biyografisi - Leonard Bahr Hayatı - Leonard Bahr Kimdir - Leonard Marion (http://www.tualim.net/yabanci-ressamlarin-biyografisi-hayati/4759-leonard-bahr-biyografisi-leonard-bahr-hayati-leonard-bahr-kimdir-leonard-marion.html)

Gökkuşağı 20.12.11 22:58

Leonard Bahr Biyografisi - Leonard Bahr Hayatı - Leonard Bahr Kimdir - Leonard Marion
 
Leonard Bahr Biyografisi - Leonard Bahr Hayatı - Leonard Bahr Kimdir - Leonard Marion Bahr Biyografisi

Leonard Marion Bahr (D. 12 Mayıs 1905 - Ö. 25 Temmuz 1990) portreleri ve duvar resimleri, Maryland Institute College of Art (MİKA) 52 yıl boyunca saygın bir resim profesörüğü yanı sıra bir illüstratör ve üretken bir ressamdı.

http://img36.imageshack.us/img36/937...marionbahr.jpg

Leonard, 1930 yılında Baltimore Belediye Başkanı Preston iki portreleri ile başlayan, daha öğrenci iken profesyonel resim kariyerine başladı. Leonard, bir Hıristiyan, yaşamı boyunca İncilhttp://www.tualim.net/images/nkt.jpgtemalarını resimlerine aktardı. "Gethsemane Mesih," bir sunak boyama için bir komisyon oldu. Ayrıca, "David, 23 Mezmur" betimlediği çizimleri bir kitap resimli ve 1933 yılında yayınlandı.

Bir portre ressamı olarak kariyeri Bishop Noble C. Powell komisyonları, çeşitli Johns Hopkins Hastanesi doktorları ve yöneticileri ve diğer önde gelen kişileri resimlerini yaptı. Maryland Eyaleti Devlet Evi'nde kurulacak Daniel Carroll John Wollaston tarihselhttp://www.tualim.net/images/nkt.jpgportre, onu çoğaltmak için görevlendirdi. Leonard sanat panoları ve jüri üyeliği yaptı ve onun sanatsal göz için birçok ödül kazanan, yaygın olarak yaptığı çalışmaları sergilendi.

http://img641.imageshack.us/img641/4...marionbahr.jpg

Leonard Marion Bahr 25 Temmuz 1990, kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti.

Kaynak: wikipedia


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:22.

Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 RC 2
Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir.