Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.12.09, 07:07   #1
Kullanıcı Profili
Tualim
YÖNETİCİ
 
Tualim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tualim.NetTualim
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2009
Üye No: 2
Mesajlar: 1.665
Konular: 1221
Bulunduğu yer: İstanbul
Standart Memleketimden İnsan Manzaraları sergisi

Memleketimden İnsan Manzaraları sergisi



İFSAK tarafından hazırlanan sergide birbirinden ilginç fotoğraflar sergileniyor!

İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (İFSAK)154. dönem fotoğrafçılarının, danışmanlığını Mustafa Salman’ın yardımcılığını ise Hakan Yaşar’ın yaptığı “Memleketimden İnsan Manzaraları” başlıklı fotoğraf sergisi açılıyor.

Grup, serginin içeriğine dair şunları dile getiriyor: “Yaklaşık bir yıl önce başladık bu projeye. Sizlere hazırladığımız bu sergi siyah beyaz fotoğraflardan oluşuyor. Proje fotoğrafları, Türkiye’nin dört bir yanındaki kentlerde, köylerde, insanın yaşadığı ve kendisinden izler bıraktığı çok farklı iç ve dış mekanlarda çekildi. Bizim kalemimiz ellerimizdeki fotograf makinalarımızdı. Evlerde,çarşılarda pazarlarda, sokaklarda, iş yerlerinde hayatlar akıp giderken/sonlanırken, vizörümüzden gördüğümüz bazı hayatları kadrajlarımıza hapsederek sizlere aktarıyoruz; aktarırken de dışarıdan bir göz olarak nesnel, ama o gözün sahibi olarak da öznel bir bakış açısı sunuyoruz.

2 Ocak Cumartesi günü saat 16.00'da Beyoğlu'nda bulunan İFSAK sergi salonunda açılacak olan sergi, 17 Ocak tarihine kadar görülebilir.


Kaynak
__________________
TUALİM
Tualim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla