Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.01.10, 17:19   #1
Kullanıcı Profili
Renklerin Dansı
S.Moderators
 
Renklerin Dansı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tualim.NetRenklerin Dansı
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: May 2009
Üye No: 27
Mesajlar: 3.656
Konular: 2075
Standart Ben Ölürsem Arkamı Kim Toplar

Ben Ölürsem Arkamı Kim Toplar oyun tanıtımı - Ben Ölürsem Arkamı Kim Toplar oyununun konusu




Oyunumuz; toplumsal yapının, bireyin özgüvenini nasıl ezdiği ve onu sürekli bir mağlubiyete nasıl mahkûm ettiği konusunda yoğunlaşmaktadır. Hayatı boyunca iyi bir tiyatro sanatçısı olmak için çabalamış olan birinin, tüm yaşamı boyunca her adımının nasıl hüsranla noktalandığına tanık olduğumuz oyun, bir bölüm ve seksen dakika olarak kurgulanmıştır.

İnsan gençken her şeye gücünün yetebileceğini sanıyor. Ama zaman ilerleyince bir de bakıyor ki ne gençlik o kadar güçlü ne de ömür o kadar uzun. Hayat hep kaybedişlerin başarısızlıkların yıkıntıları arasından bireyin kendini yeniden var etme savaşıyla sürüp gidiyor. Ama hiçbir yenilgi, mücadelenin sonu anlamına gelmiyor.
Harun Reşit Kutluay, yaşamı boyunca iyi bir tiyatro oyuncusu olmayı istemiş. Bu yolda da kararlı adımlarla ilerlemiştir. Toplumsal yapı onu ne kadar zora da soksa yılmadan mücadele etmeye devam etmiştir. Hepsine olmasa da ideallerinin birçoğuna kavuşmuştur. Ama yaşam her an yeni sürprizlerle karşısına dikilmeye devam edecektir. Mücadele ise hep sürecektir.

__________________
TUALİM.NET
Renklerin Dansı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla