Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.09.10, 03:08   #2
Kullanıcı Profili
Renklerin Dansı
S.Moderators
 
Renklerin Dansı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tualim.NetRenklerin Dansı
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: May 2009
Üye No: 27
Mesajlar: 3.656
Konular: 2075
Standart Ali Arif Ersen

Ali Arif Ersen


Ali Arif Ersen, bir ressam olarak da fotoğrafla buluşuyor, kazıyarak, silerek, perdahlayarak,boyayarak fotoğraflarıyla sanki“konuşuyor”,onları değiştiriyor, resimle fotoğraf arasında başka bir dünyayı ya da bu dünyadan bir bakışı tuhaf bir melankoli, sebepsiz bir karaduygu,
kırılabilir bir masumiyet içerisinde bizlere sunuyor.
1958 yılında İstanbul’da doğan Ali Arif Ersen, 1978-85 yılları arasında
İstanbul DGSA Resim Bölümü’nde eğitim görmesine rağmen çalışmalarında fotoğraf üzerine yoğunlaştı. 2001 yılında ABD izlenimlerini “Fotografi USA” adıyla kitaplaştırdı.
2002 yılında Yapı Kredi Yayınları’nın “İzdüşümler/Düş İzleri” serisi kapsamında, Tomris Uyar’ın “Güzel Yazı Defteri” adlı öykü kitabını resimledi.Daha sonra Latin Amerika kent izlenimlerini “Fotografi Havana”, “Fotografi Buenos Aires” kitaplarıyla sürdürdü ve Milli Reasürans Sanat Galerisi’nde “Très Americas” ve “Sarajevo” adlı fotoğraf sergileri gerçekleşti.
Bir sabah, uyandığında kafasında garip bir ağırlık hissiyle yürüyerek girdiği
hastaneden sadece sol gözünü hareket ettirebilir halde çıktı. Dünyada 4 bin kişide görülen Locked-In Syndrome’a yakalanan Ali Arif Ersen, hareket edemiyor, konuşamıyor özel bir cihaz sayesinde çevresiyle iletişim kuruyor.
__________________
TUALİM.NET
Renklerin Dansı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla