Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.11.10, 23:34   #1
Kullanıcı Profili
Belirli Gunler
Moderator
 
Belirli Gunler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tualim.NetBelirli Gunler
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Nov 2010
Yaş: 54
Üye No: 1870
Mesajlar: 3.371
Konular: 727
Bulunduğu yer: İstanbul
Standart Teknoloji Konulu Kompozisyon - Teknoloji ile İlgili Kompozisyon - Teknoloji

Teknoloji Konulu Kompozisyon - Teknoloji ile İlgili Kompozisyon - Teknoloji Kompozisyon


Teknoloji, bilimin teknik yönden ilerlemesidir. İnsan aklını ve hayatını güçlendirmek için sürekli gelişmektedir.
Teknolojinin geçmişten bugüne kadar birçok olumlu katkıları olmuştur Eğitime, bilime, sanayiye ve ticarete yönelik etkileri vardır. Bir ülkenin gelişmişliğini de belirlediği için ayrı bir önem taşımaktadır. Gelişmişliği belirlediği için ülkeler arası bir rekabet de söz konusu olmaktadır. Hem ekonomik hem de askeri yönden üstünlük sağlayacağı için büyük önem taşımaktadır. Teknolojik gelişmeleri takip eden ülkeler diğer ülkeler üzerinde de birhakimiyet kurmuş olmaktadır. Atatürk bir konuşmasında cumhuriyet öncesi geri kalmışlığın nedeninin bilim ve teknolojiden ayrılmak olduğunu saptamış ve uygar, çağdaş kakınmış bir ulus olabilmek için bilimin önemli olduğunu vurgulamıştır.
Teknoloji bilimin gelişmesi sonucu ortaya çıkmıştır Hayatımızı her alanda kolaylaştırmıştır. Mesela internet sayesinde birçok bilgiye hızlı bir şekilde ulaşabilmekteyiz.
Bilim ve teknoloji artık insan hayatının olmazsa olmazı haline gelmiştir. Teknolojik gelişmeler, hayatı daha da kolay kılmakta ve yaşam kalitesini artırdığı için hayatımızda önemli bir yer edinmiştir.
Belirli Gunler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla