Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.01.11, 18:34   #1
Kullanıcı Profili
Renklerin Dansı
S.Moderators
 
Renklerin Dansı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tualim.NetRenklerin Dansı
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: May 2009
Üye No: 27
Mesajlar: 3.656
Konular: 2075
Standart Aşk Konulu Fotoğraf Yarışması 2011

Aşk Konulu Fotoğraf Yarışması 2011




BOYNER MAĞAZALARI ve FOTOĞRAF DERGİSİ İŞBİRLİĞİNDE DÜZENLENEN FOTOĞRAF YARIŞMASI’NIN KONUSU: “AŞK… HER YERDE!”Boyner Mağazaları bu yıl 5.’sini düzenlediği “Aşk” konulu fotoğraf yarışması ile fotoğraf sanatına gönül verenleri davet ediyor

Boyner Mağazaları bu yıl beşincisini düzenlediği fotoğraf yarışması ile amatör veya profesyonel olarak fotoğraf sanatıyla ilgilenenleri bu kez yepyeni bir konu için bir araya getiriyor. Boyner Mağazaları’nın Fotoğraf Dergisi ile birlikte düzenlediği yarışmanın bu yılki konusu “Aşk… Her Yerde!” olarak belirlendi.

Çağlar boyunca sanatın pek çok alanına ilham veren, Antik Yunan’dan Ortaçağ’a, güncel sanattan binlerce yıl öncesine dayanan eserlere konu olan, destanlarda, efsanelerde yer bulan aşk, bu kez fotoğraf karelerinde hayat bulacak. Aşkın binbir hali, yarışmacıların yorumlarıyla objektiflerde ölümsüzleşecek.

Dünyaya bir objektifin gözünden bakarak hayatın en önemli anlarını ölümsüzleştiren, bir kareye sayısız anlam sığdıran fotoğraf sanatı ile ilgilenen amatör ya da profesyonel herkesin davetli olduğu yarışmaya, her aday renkli veya siyah beyaz, en fazla dört çalışma ile katılabiliyor.

Ünlü sanatçılar, akademisyenler ve yayıncılardan oluşan seçici kurul tarafından yapılacak değerlendirmenin ardından sonuçlar, 21 Mart 2011’de açıklanacak. 1 Mart 2011’e kadar başvuruların alınacağı yarışma hakkında ayrıntılı bilgiye www.boyner.com.tr ve www.fotografdergisi.com adreslerinden ulaşılabilir.

Boyner Mağazaları ve Fotoğraf Dergisi işbirliğiyle düzenlenen yarışmanın dereceye girenleri, değerli ödüllere sahip olacak. Amatör ya da profesyonel tüm sanatçıları aşk için deklanşöre basmaya davet eden yarışmaya başvurmak için katılım formlarını Boyner Mağazaları’ndan temin edebilirsiniz.

Ödüller:

Birincilik Ödülü 5.000 TL tutarında Boyner Hediye Çeki
İkincilik Ödülü 4.000 TL tutarında Boyner Hediye Çeki
Üçüncülük Ödülü 3.000 TL tutarında Boyner Hediye Çeki

3 adet mansiyon ödülü: 500 TL tutarında Boyner Hediye Çeki

Seçici Kurul:

Merih Akoğul – Fotoğraf Sanatçısı
Şerif Antepli- Fotoğraf Dergisi İmtiyaz Sahibi
Ömer Serkan Bakır- Fotoğraf Dergisi Yayın Yönetmeni
Prof. Güler Ertan -Fotoğraf Sanatçısı
Prof. Sabit Kalfagil – Marmara Üniversitesi GSF Fotoğraf Bölümü Öğretim Üyesi
İbrahim Zaman- Fotoğraf Sanatçısı

Başvuru Adresi:

Fotoğraf Dergisi Şehit Muhtar Cad. No:22 K:2 34437 Taksim-İSTANBUL
Tel: 0212 256 92 58
__________________
TUALİM.NET
Renklerin Dansı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla