Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.03.12, 17:25   #1
Kullanıcı Profili
Belirli Gunler
Moderator
 
Belirli Gunler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Tualim.NetBelirli Gunler
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Nov 2010
Yaş: 54
Üye No: 1870
Mesajlar: 3.371
Konular: 727
Bulunduğu yer: İstanbul
Post Dünya Kadınlar Günü Konulu Özlü Sözler - Dünya Kadınlar Günü ile İlgili Özlü Sözler

Dünya Kadınlar Günü Konulu Özlü Sözler - Dünya Kadınlar Günü ile İlgili Özlü Sözler

Peygamberimizin (Cennet annelerin ayakları altındadır) sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.

Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

Meğer Dilimdeki ve Beynimdeki En Güzel Kelime Senin Adınmış Sana Her Seslenişimde Ya Acım Dinmiyor Yada Sevgim Coşuyor Kadınlar Günün Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

Cumhuriyet ile kazanılmış çağdaş haklar ve özgürlüklerle birlikte, yaşamın her alanında başarıyla yer almışkadınlarımızın kadınlar gününü kutluyorum.

Sen Hayatımın Kutup Yıldızı Oldun Nereye Gidersem Gideyim Işığının Altında Sevginle Uyudum Doğru Yolu Buldum Seni Seviyorum Kadınlar Günün Kutlu Olsun

Onlardan olduğumuz ve yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapmayolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada, kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır.

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım.

Aşkım Seni Seviyorum Belki Sevgimi Her Zaman Gösteremiyor Olabilirim ama Sen Bunu Daima Biliyorsun Kadınlar Günün Kutlu Olsun

Analarımız, bacılarımız, hayatımızın yarısı hatta çok daha fazla değerlerimizi ifade eden kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum.

Dün Sana Kızdıklarımı Bugün Ben Yapıyorum Çünkü Aslında Senin Küçük Bir Kopyanım Umarım Senin Kadar Sevgi Dolu Olurum Kadınlar Günün Kutlu Olsun
Belirli Gunler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla